Tänka på när du ska hämta ny bonus

Bonusar är älskade av alla spelare. De kan hjälpa en vinna stora summor utan att man behöver göra speciellt stora insatser ur sin egen plånbok. Det finns dock flera saker att tänka på när du ska hämta ny bonus. Här kan du läsa mer om de allra viktigaste. När du har gjort det kan du känna dig lugn och behöver inte oroa dig för att drabbas av otrevliga överraskningar.

Vad innefattar bonusen?

Det första man behöver titta på när man skall ta emot en bonus är vad den innehåller. Om den inte erbjuder det man är ute efter kanske det är onödigt att aktivera den. Är man ute efter att få mer pengar att spela för är det i vissa fall dumt att välja en bonus som har free spins, men om man endast vill få möjligheten att spela gratis kan en bonus alltid vara på sin plats.

Tänka på när du ska hämta ny bonus

Vilka är omsättningskraven?

Det allra viktigaste när du ska hämta en ny bonus är att ha koll på hur omsättningskraven ser ut. Det har hänt flera gånger att spelare aktiverat en bonus, vunnit stora summor och ändå fått gå hem tomhänta på grund av att de inte klarar av att uppfylla de villkor som casinot ställt upp. Man skall alltid läsa igenom villkoren för respektive bonus innan man hämtar den.